Полторак розпорядився створити реєстр усіх фондів та земель Міноборони

 

Міністр оборони Степан Полторак доручив протягом двох місяців створити реєстр усіх фондів та земель Міноборони.

Як повідомляє прес-служба МОУ, про це глава відомства заявив у суботу, 19 листопада, під час наради з керівниками квартирно-експлуатаційних підрозділів усіх рівнів.

“Я даю керівникам квартирно-експлуатаційних органів та підрозділів Управління капітального будівництва завдання: упродовж двох місяців розібратися й створити облік фондів та земель. Створити в електронному та паперовому вигляді відповідні альбоми. За всіма виявленими проблемними питаннями доповісти відповідним чином керівництву та відпрацювати шляхи їх вирішення”, – заявив генерал армії Полторак.

“По завершенню цього терміну і після відповідної перевірки часу у вас більше не буде. Я прийматиму жорсткі заходи”, – попередив він.

Міністр заслухав керівника робочої групи — начальника відділу нормативно-методичного забезпечення та моніторингу володіння і використання майна та земель оборони Івана Базарка щодо перевірки стану обліку та використання фондів, земель, орендних відносин та інвестиційної діяльності в Одеському гарнізоні.

В процесі роботи комісії було виявлено низку порушень. За всіма фактами міністр оборони доручив провести розслідування та передати матеріали до правоохоронних органів.

Читайте також:
Міноборони прозвітувало, скільки квартир і за які кошти зараз надають військовослужбовцям

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна