Саакашвілі заявив, що Порошенко хоче позбавити його громадянства

 

Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі заявив, що президент Петро Порошенко доручив зайнятися питанням про позбавлення його громадянства України. Про це Саакашвілі написав у “Фейсуці“.

“Моє дуже добре інформоване джерело повідомило мені, що Президент Порошенко доручив Ігорю Кононенку і його спільнику Грановському, неформальному куратору судових справ у корупційній піраміді адміністрації президента, зайнятися підготовкою питання про позбавлення мене громадянства за рішенням суду”, – сказано в повідомленні.

При тому Саакашвілі нагадав, що міжнародне право та українське законодавство забороняють позбавляти громадянства громадян України, якщо у них немає іншого громадянства.

“Дуже шкода, що Президент не тільки користується послугами цих відверто бандитських шахраїв, а й прислухається до їхніх порад. У будь-якому випадку це рішення не буде мати нічого спільного з правом та тільки зміцнить мою рішучість і рішучість всієї, вже багатотисячної команди, боротися до переможного кінця”, – зазначив він.

Читайте також:
Порошенко звільнив Саакашвілі з обох посад

Саакашвілі оголосив про створення нової політсили та збирається вигнати всіх “бариг” з Ради

Саакашвілі похвалився, що в Європі його вважають “українським Трампом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна