У Києві стартував Центр допомоги захисникам України AXIOS: безплатне працевлаштування

axios

 

У Києві презентували Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS, спеціалізації якого – працевлаштування ветеранів АТО та психологічна допомога їх родинам, зокрема за участю капеланів.

“Центр AXIOS спеціалізується на працевлаштуванні колишніх бійців – підвищення кваліфікації чи перекваліфікація, робота над резюме, підготовка до співбесіди, супровід при оформленні на роботу та в процесі адаптації на новому робочому місці, психологічна підтримка. Крім того, тут працюють спеціалісти, що надають консультації та підтримку з будь-яких юридичних питань”, – зазначають у Центрі.

Усі послуги AXIOS  – безкоштовні.

Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS з початку листопада працює в Києві на території Михайлівського Золотоверхого монастиря (10:00 – 18:00).

Адреса: Київ, вул. Трьохсвятительська, 4Б.

Facebookwww.facebook.com/axioscentre

Телефони: 050 438 76 58, 044 270 69 53

У презентації Центру AXIOS, серед інших, взяли участь Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України (УПЦ КП) Філарет, начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України генерал-майор Олег Грунтковський, а також відомий підприємець-пивовар Андрій Мацола, який виступив ініціатором створення Центру.

“Підписання Меморандуму про співпрацю між Генштабом Збройних сил України та Центром AXIOS – це гарний приклад того, як шляхом об’єднання зусиль державних органів та громадськості можна спільно вирішувати важливі соціальні завдання в інтересах військовослужбовців та членів їхніх сімей”, – сказав генерал Олег Грунтковський.

“Для нас дуже важливо, щоб захисники України, які з честю виконали свій військовий обов’язок, отримували можливість бути успішними у мирному житті та впевнено дивилися у завтрашній день”, – додав він.

Місію Центру практичної допомоги захисникам України AXIOS благословив Святійший Патріарх Філарет. Він зазначив, що Українська православна церква Київського патріархату з перших днів російської агресії на Сході підтримує українських бійців. За два роки майже 400 капеланів УПЦ КП несли свою службу поряд з українськими воїнами. Повертаючись у свої єпархії, вони продовжують спілкування з демобілізованими бійцями та підтримують їхні родини.

Читайте також:
Демобілізовані добровольці започаткували в Києві центр побутових послуг. Підтримаймо!

Піца проти кільки. Новий ролик Асоціації підприємств ветеранів АТО. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна