На допомогу армії. Волонтери виставили на аукціон Залізний трон з “уламків війни” з-під Донецька. ВІДЕО

 

Волонтери виставили на аукціон “Залізний трон Сходу”, виготовлений учасниками АТО біля Донецького аеропорту з уламків снарядів та військової техніки і схожий на трон із серіалу “Гра престолів”. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на сторінку аукціону в “Фейсбуці”.

“Залізний трон Сходу, створений з “уламків війни” запорізькими волонтерами, виставлено на продаж. Кошти, виручені від продажу трону, підуть на допомогу українській армії. Не в штаби, а адресно на передову. Зима вже близько!” – сказано в анотації.

Торги відбуватимуться до 00:00 21 листопада.

Залізний трон Сходу

Залізний трон Сходу

“Ставки прийматимуться в онлайн-режимі на цій сторінці, або ж, якщо учасник аукціону бажає лишитися анонімним, можна зв’язатися напряму з організаторами – Den Bushtetz, Тарас Білка (0985718768) або Valeriy Prozapas“, – зазначили організатори.

Наразі трон перебуває на ротному опорному (РОП) “Малахіт” поряд із Донецьким аеропортом. “Проте ми постараємося до кінця тижня привезти його в Запоріжжя”, – обіцяють волонтери.

Зазначається, що наразі найвища пропозиція становить 6 тисяч доларів – “два тепловізори”, адже пропонувати можна не лише гроші, а й “бартер”.

“Нині залізний трон сходу вже на аукціоні. Однак, волонтери не могли почати продавати експонат, доки не було відзнято головний мистецький проект. На цьому троні читали вірші.
Вірш у виконанні бійця ЗСУ з позивним «Дніпро». У цьому вірші сказано все”, – зазначає “Громадське. Запоріжжя”, поширюючи відео:

Про те, що учасники АТО за 4,5 км від Донецька спорудили з уламків військової техніки залізний трон за мотивами популярного серіалу “Гра престолів”, “Новинарняповідомляла в жовтні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна