Апеляційний суд Донеччини штампує бойовикам “Оплоту” по три роки позбавлення волі

 

Апеляційний суд Донецької області виніс обвинувальний вирок бойовикові терористичної організації “ДНР” на прізвисько “Муха”. Вироком суду бойовика засуджено до трьох років позбавлення волі за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України (“створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності”).

“Член бандформування «Оплот» з листопада 2014-го до лютого 2015 року охороняв військові склади та техніку терористів, зокрема батареї «Град», проте безпосередньої участі в бойових діях проти сил АТО не брав”, – інформує “Новинарня” з посиланням на прес-центр СБ України.

Варто зазначити, що бойовик “Муха” отримав найменше покарання, передбачене ч. 2 ст. 260 ККУ (позбавлення волі на строк від трьох до восьми років).

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що також бойовик Джо з “Оплоту” отримав від Донецького суду три роки ув’язнення.

Читайте також:
На Донеччині поліція затримала екс-охоронця “народних мерів” Слов’янська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна