Трамп відмовився від зарплати президента та має намір передати справу Клінтон прокурору

 

Дональд Трамп в інтерв’ю телекомпанії CBS заявив, що не буде отримувати офіційну зарплату президента, коли прийде в Білий дім, інформує РБК.

 “Я ніколи не коментував цю тему, але моя відповідь — ні. За законом я зобов’язаний отримувати щонайменше долар на рік, тому нехай буде долар”, – заявив він.

Ведуча попередила Трампа, що той відмовляється від $400 тис. на рік, на що мільярдер відповів, що він все одно не буде отримувати зарплату в Білому домі.

Також Трамп відповів на питання з приводу Гілларі Клінтон, справа якої (про незаконну відправку листів державної важливості з особистої пошти) він пообіцяв передати спеціальному прокурору. Він заявив, що колишній держсекретар “робила деякі погані речі”, але він зовсім не хоче кривдити її сім’ю. “Вони хороші люди, і я не хочу, щоб вони постраждали”, — сказав Трамп, який повідомив, що чоловік Гілларі Білл Клінтон зателефонував і привітав з відмінною передвиборчою кампанією.

Обраний президент США також закликав своїх опонентів припинити акції протесту, а своїх прихильників не нападати на представників Латинської Америки і мусульман. “Якщо знадобиться, я вийду до камери і попрошу їх припинити все це”, — заявив Трамп.

У цьому ж інтерв’ю дружина мільярдера Меланія Трамп розповіла, що періодично просить чоловіка не переходити межі при написанні постів у соціальних мережах. “Іноді він мене слухає, іноді ні. Він дорослий і розуміє всі наслідки. Я кажу свою думку, а він вже вирішує, прислухатися до неї чи ні”, — заявила вона.

Читайте також:
Протести проти Трампа у США не вщухають. Є нові поранені й десятки затриманих. ВІДЕО

Стали відомі кандидати на ключові посади в уряді й адміністрації Трампа

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна