Голова Хмельницької ОДА при мільйонних статках готівкою отримував допомогу з безробіття

 

Голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук, окрім мільйонних заощаджень, задекларував також допомогу з безробіття в сумі 57 526 грн, яку він отримав у 2015 році.

Згідно з даними е-декларації, у власності глави області – готівкою 6 млн. грн. та 100 тис. доларів; понад 62 тис. грн. – на банківських рахунках, у його дружини Оксана – понад 291 тис. грн. у банках, готівкою – 3 млн. грн. та ще 120 тис. євро.
Також у декларації вказано дохід дружини від відчуження нерухомого майна у сумі 109 172 грн.

За рівнем доходів Корнійчук входить в десятку найбагатших глав обласних державних адміністрацій країни, зазначає УНІАН.

У декларації також вказано, що Корнійчук є кінцевим бенефеціаром (власником) виробничо-комерційної фірми “Заріччя”.

Він має у власності два авто – Renault Kangoo та Mitsubishi  Pajero 2008 року, його дружина має три авто – Fiat, Opel та Toyota  Land Cruiser (2013).

Корнійчук також задекларував годинник Breguet  (Швейцарія) вартістю 160 000 грн., який придбав у 2012 році.

Також у власності дружини недобудований житловий будинок на понад 380 кв. метрів у місті Старокостянтинів, у власності родини – десятки об’єктів нерухомого майна, серед якого – три житлових будинки, дачний будинок, нежитлові приміщення у різних населених пунктах Старокостянтинівського району, нежитлові будівлі, квартири та земельні ділянки, зокрема на 600 000 кв. метрів у селі Немиринці.

Читайте також:
Волонтери оголосили акцію “Е-десятина”: вимагають від найбагатших декларантів поділитися з армією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна