“Батьківщина” збирає протестні акції в Києві за гроші “Опоблоку”, – депутат

 

Партія ВО “Батьківщина” за участі “Опоблоку” планує провести в Києві у вівторок, 15 листопада, акцію протесту нібито “ошуканих вкладників” для дестабілізації ситуації в Україні, аби домагатися таким чином проведення дострокових парламентських виборів.
Про це заявив народний депутат Вадим Кривенко (“Народний фронт”) у суботу в ефірі телеканалу “112 Україна“.

Відповідаючи на питання, кому сьогодні вигідні позачергові вибори, депутат відповів, що про це щодня говорять кілька політичних сил – “Опозиційний блок” і “Батьківщина”.

“Ці політичні сили постійно говорять, що “нам потрібні позачергові парламентські вибори і будемо цього добиватися усіма засобами, в тому числі за допомогою вулиці”, – зазначив Вадим Кривенко.

“Я вчора був в Житомирі і там дізнався таку інформацію, що на цей вівторок партія “Батьківщина” дала команду своїй житомирській обласній партійній організації підготувати і вивезти до Києва 500 чоловік, на кшталт “ошуканих вкладників”, – повідомив він.

“Зрозуміло, що це не будуть ніякі ошукані вкладники, це будуть партійці, які за гроші поїдуть до Києва. Там будуть десятники, сотники, які будуть ними керувати і т.д. Але найцікавіше, що гроші на фінансування цієї поїздки дає депутат обласної ради від “Опозиційного блоку”, – заявив народний депутат Кривенко.

За його словами, очевидно, що ці партії працюють разом з ФСБ Росії.

“У кожного з них може бути своя мета: хто хоче прийти до влади, хто хоче розвалити країну, але шлях один – це дестабілізація ситуації і вихід на позачергові парламентські вибори. Ось так разом вони і працюють”, – зазначив представник “Народного фронту”.

Вадим Кривенко вважає, що сьогодні не можна допустити позачергові вибори, то це буде “смерть для країни”.

“Це не закінчиться тільки парламентськими виборами, це будуть і президентські вибори. Тому що ці дві політичні сили – Тимошенко і “Опоблок” – хочуть реалізувати свою давню мету: розділити країну на двох”, – резюмував Кривенко.

Як відомо, цього тижня акції “обдурених вкладників” у Києві проводила партія “За життя” депутатів Євгена Мураєва та Вадима Рабиновича.

Читайте також:
“План Шатун”: Росія планувала організацію дострокових виборів в Україні та загострення на фронті

Рада не працює, під Радою – Тимошенко й мітинг проти тарифів.
Гройсман створив свою робочу групу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.