Російська авіація застосувала по Алеппо касетні бомби, десятки жертв

 

Від авіаударів російських ВКС по підконтрольному сирійській опозиції району Кафр Деал на заході міста Алеппо загинули 9 осіб, у тому числі троє дітей, понад 30 сирійців отримали поранення. Про це повідомив представник управління цивільної оборони Алеппо Бабіріс Мешаль, передає Anadolu.

За його словами, під час авіаударів були застосовані касетні бомби.

Російська авіація також завдала ударів по району Дарет Іззе поблизу Алеппо. Використовувалися напалм і білий фосфор. Точна кількість постраждалих у цьому районі невідома.

Раніше повідомлялося, що російські військові літаки, які базуються на російському авіаносці “Адмірал Кузнєцов”, що прибув із Північного моря до берегів Сирії, почали польоти над Сирією з боєкомплектом та невдовзі мають приєднатися до ударів по позиціях повстанців в районі Алеппо.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна