Путін розповів, якою має бути армія РФ та кому вона загрожує

 

У розвитку армії Російська Федерація особливу увагу приділятиме таким компонентам збройних сил, як інформатизація, розвідка – агентурна і технічна, системи зв’язку та високоточне озброєння. Про це, як повідомляє РІА “Новости”, заявив президент РФ Володимир Путін 12 листопада в Ярославлі.

Говорячи про розвиток армії, Путін зазначив, що армія РФ має бути “компактною, але дуже ефективною, так що ми будемо продовжувати і структурну реформу, і будемо продовжувати оптимізацію чисельності, без всяких масових скорочень”.

Також Путін заявив, що Росія “нікому не загрожує”.

“Ми нікому не загрожуємо, нікому не збираємося загрожувати. Навіщо? У нас територія найбільша в світі, і нам потрібно надійно забезпечити безпеку своєї країни, свого народу. Наша армія зробити це в змозі”, – сказав він.

“Армія наша нікому не загрожує, але вона боєздатна, стала сучасною та високоефективною. У рази збільшилася кількість тренувань, навчань, у тому числі і раптових перевірок, які час від часу чомусь турбують наших партнерів, умовно назвемо їх так. Коли вони проводять якісь навчання, ми не турбуємося, а вони чомусь відразу починають нервувати, знервовані такі”, – додав Путін.

Читайте також:
Росія сформує на Донбасі третій армійський корпус, – Муженко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна