НАБУ отримало додаткові докази “чорних” виплат Манафорту від Партії регіонів, – ЗМІ

 

Детективи Національного антикорупційного бюро України отримали додаткові докази здійснення нелегальних виплат з “чорної каси” Партії регіонів американському політтехнологу Полу Манафорту, який працював у штабах Віктора Януковича та Дональда Трампа. Про це повідомляє “Дзеркало тижня” з посиланням на свої джерела.

“За інформацією видання, днями НАБУ отримало додаткові докази виплат Манафорту з рахунків, афілійованих з екс-президентом країни Віктором Януковичем. Ідеться про фінансові проводки в європейських банках, за якими Манафорт отримував кошти”, – пише видання.

Як повідомлялося, 31 травня народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив дані, що свідчать про виділення Партією регіонів мільйонних сум на американського лобіста і політтехнолога Пол Манафорт, який був змушений піти з передвиборчого штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа через скандал з неоподаткованими доходами в Україні.

НАБУ підтвердила перебування імені Манафорта серед списків “чорної каси” ПР, згідно з якими він отримав 12,7 млн. доларів. Наразі за цією справою ведеться розслідування.

Читайте також:
НАБУ виклала скани 22 платежів із чорної каси “Регіонів” на консультанта Дональда Трампа

В “амбарній книзі” ПР знайшли Кінга, Кірш та “Свободу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна