У Сіетлі під час мітингу проти Трампа сталася стрілянина

 

П’ятеро людей були поранені у Сіетлі через стрілянину біля місця проведення протестної акції проти Дональда Трампа. За повідомленнями правоохоронців, невідомий чоловік відкрив вогонь по натовпу і втік, інформує “ВВС“.

Як розповів заступник шефа поліції міста Роберт Мернер, четверо чоловіків і жінка доправлені до медичного центру Харборв’ю. У лікарні заявили, що двоє чоловіків і жінка знаходяться в критичному стані.

У поліції припускають, що стрілянина ймовірно не має стосунку до протестних акцій, які проходили неподалік.

“Схоже, що виник якийсь спір. Цей чоловік спочатку почав йти, потім обернувся і вистрілив у натовп”, – відзначив Роберт Мернер.

Сіетл став одним з міст, жителі якого вийшли на масові акції протесту через перемогу Дональда Трампа на президентських виборах.

Протести також відбулися у штатах Аризона, Айова, Колорадо, Массачусетс, Вашингтон. Протестувальники блокували дороги, у деяких містах студенти підпалювали сміттєві баки.

У Нью-Йорку учасники акції протесту пройшли маршем до Трамп-тауер, де, як вони припускають, зараз перебуває Дональд Трамп. Перед будівлею стоять кілька вантажівок з піском, які перекривають вхід.

Дональд Трамп виграв вибори, які відбулися 8 листопада, і стане 45-м президентом США.

Підрахунок голосів ще триває, але його суперниця Гілларі Клінтон – кандидат від Демократичної партії – вже визнала поразку.

Читайте також:
Трампа обрали білі літні чоловіки. СТАТИСТИКА

Яким був шлях Трампа до президентства та риторика щодо України. ФОТО

У промові Трамп заявив, що буде “президентом усіх американців”

Трамп переміг на виборах в США. Реакція соцмереж і політиків України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна