У промові Трамп заявив, що буде “президентом усіх американців”

 

Дональд Трамп виступив перед своїми прихильниками. Він подякував усім за підтримку і повідомив про телефонний дзвінок  Гілларі Клінтон, яка привітала його з перемогою, інформує “Голос Америки“.

Трамп також сказав, що прийшов час для Америки залікувати рани розділення і закликав республіканців, демократів і незалежних працювати разом на благо країни. Трамп заявив, що прийшов час всім американцям, як тим, хто голосував за нього, так і тим, хто голосував проти, об’єднатися.

“Я буду президентом усіх американців. Це дуже важливо для мене”, – сказав Трамп.

Трамп констатував  важливість відновлення інфраструктури країни і пообіцяв задіяти весь величезний невикористаний потенціал країни. Серед пріоритетів обраний президент назвав завдання створення робочих місць. Америка починає реалізацію масштабного проекту економічного зростання, мета якого задовільнити обсяг національної економіки.

Говорячи про зовнішню політику, Трамп заявив, що Сполучені Штати будуть співпрацювати з усіма країнами, які готові до такого конструктивного співробітництва.

Трамп ще раз подякував всім своїм прихильників за підтримку і в тому числі – своїй великій сім’ї, яка весь цей довгий час передвиборної гонки була разом з ним.

Читайте також:
Трамп перемагає на виборах в США. Реакція соцмереж

Посол США розповіла, чого чекати Україні від виборів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна