Штаб АТО зафіксував 54 обстріли за добу

 

За минулу добу, 8 листопада, в районі проведення антитерористичної операції зафіксовано 54 випадки відкриття вогню з боку російсько-окупаційних військ по позиціях сил АТО. Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу антитерористичної операції.

На Маріупольському напрямку ворог 32 рази провокував бійців ЗС України на відкриття вогню у відповідь, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, озброєння БМП, а також 82- та 120-мм міномети. Під обстріли потрапили Тарамчук, Красногорівка, Мар’їнка, Талаківка, Новотроїцьке, Березове, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Степне.

На Луганському напрямку терористи влаштували 16 обстрілів зі стрілецької зброї, озброєння БТР та 120-мм мінометів. Вогонь вівся у напрямку Станиці Луганської, Жовтого, Кримського та Новоолександрівки, у районі Балки Кошарної. “А по населених пунктах Калинове та Попасна ворог застосував 122-мілімітрові самохідні артилерійські установки”, – сказано в повідомленні.

На Донецькому напрямку з великокаліберних кулеметів, гранатометів, озброєння БМП, мінометів калібру 82 та 120 мм бойовики обстріляли Луганське, Авдіївку, Зайцеве та Новгородське.

Читайте також:
Росія побудувала на кордоні загородження, щоб стримати дизертирів з “ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна