В зоні АТО бійці полку “Київ” затримали заступника прокурора Слов’янська напідпитку

 

На одному з блокпостів бійці полку поліції особливого призначення “Київ” затримали тимчасово виконуючого обов’язки заступника прокурора міста Слов’янськ у стані сильного алкогольного сп’яніння. Про це в соцмережі повідомив народний депутат України Євген Дейдей, який на початку АТО служив у цьому підрозділі.

“Автомобіль “Мазда” був зупинений в рамках стандартної перевірки документів. Але, помітивши неадекватність водія, бійці попросили вийти його з машини. Явно п’яний чоловік спочатку погодився на законну вимогу правоохоронців, але потім передумав. Заскочивши в машину, він намагався сховатися. Співробітники полку, зробивши попереджувальні постріли в повітря, заблокували автомобіль і затримали неадекватного зампрокурора. Після чого на місце прибула слідчо-оперативна група і керівництво УВС Донецької області”, – написав Дейдей у “Фейсбуці”.

Він додав, що, за попередньою інформацією, затриманий підозрюється в зв’язку з “ДНР”.

Євген Дейдей запевнив, що особисто проконтролює хід розгляду за фактом інциденту.

Нагадаємо, цього ж дня в Краматорську співробітник поліції з полку “Київ” на своєму авто розтрощив припаркований ВАЗ-09, травмувавши пасажирку.

Читайте також:
Працівник української прокуратури намагався проїхати через КПВВ
за паспортом бойовика “ДНР” “Кабана”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна