Окупанти ширять чутки серед населення про перекриття виїзду з “ДНР”

 

У прифронтових районах “ДНР” окупанти розпускають чутки про швидке перекриття виїзду з території, контрольованої терористами, на підконтрольну Україні територію. Про це повідомляє голова групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук у “Фейсбуці”.

Згідно з повідомленням, ці чутки викликають негативний резонанс у представників місцевого населення, які отримують пенсії та соціальні виплати від України. В іншій версії чуток, виїзд з “ДНР” буде заборонено тільки для представників держструктур”, включаючи працівників “державних підприємств”, вчителів і медичних працівників.

Водночас у “ЛНР” (особливо в районах, прилеглих до лінії розмежування), різко підскочили ціни на окремі види товарів, що пов’язано з труднощами доставки контрабанди з підконтрольній території Україні на ділянці Станиця Луганська – Трьохізбенка. Окупанти, які займаються цим “бізнесом” пов’язують цей факт з активізацією роботи СБУ та інших держструктур України в цій смузі на території, підконтрольній Україні.

Читайте також:
В “ДНР” 60% призовників “косять” від служби в лавах терористів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна