Гендиректора НТКУ Аласанію звільнено офіційно

 

Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко підписав наказ про звільнення гендиректора НТКУ Зураба Аласанії за згодою сторін.
Про це у понеділок, 7 листопада, повідомив сам Наливайко, передає сайт “Суспільне мовлення”.

Як відомо, 1 листопада 2016 року генеральний директор Національної телекомпанії України Аласанія написав заяву на звільнення за власним бажанням. Він не згоден з тим, що суспільне мовлення, яке має постати наступного року, буде недофінансоване на значну суму через включення в його кошторис витрат на “Євробачення-2017”.

Кабінет Міністрів на засіданні 2 листопада дав Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення право звільнити голову Національної телекомпанії.
Голова Держкомтелерадіо Наливайко пояснив, що Аласанію не звільнили, оскільки Кабмін не має таких повноважень, а рішення може приймати лише комітет.

Читайте також:
Аласанію змусили залишити пост в НТКУ та вже готують на його місце людину з БПП, – Найєм

На захист Суспільного. Після відставки Аласанії з НТКУ депутати і медійники створили коаліцію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна