Внаслідок обстрілу бойовиками Красногорівки поранено двох місцевих жителів

 

У місті Красногорівка Донецької області внаслідок обстрілу бойовиків постраждало двоє цивільних.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, це сталося в суботу, 5 листопада, близько 23-ї години. Під обстріл потрапила вулиця Островського.

О 12:55 у неділю до чергової частини Курахівського відділення поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них звернулися чоловік 1996 року народження з осколковим пораненням стегна та жінка 1975 року народження з осколковим пораненням передпліччя. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалось, що поранення були отримані напередодні під час атаки бойовиків на Красногорівку. Чоловік перебував у дворі дому під час обстрілу, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження.

Відомості за даним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 258 ч. 2 Кримінального кодексу України (“терористичний акт”).

Раніше повідомлялося, що 5 листопада ввечері також житель Мар’їнки отримав осколкове поранення голови під час обстрілу бойовиками житлового кварталу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна