СБУ розкрила плани з дестабілізації ситуації в 10-15 областях України, – Грицак

 

Служба безпеки України виявила підготовлені плани з дестабілізації ситуації в ряді областей країни. Про це голова СБУ Василь Грицак Про це він заявив на брифінгу в п’ятницю, 4 листопада, в Одесі, передає “Інтерфакс-Україна“.

“Плани по дестабілізації в Україні в цілому в листопаді поточного року, де розписані деталі і сценарії в 10-15 регіонах України – хто, як і що повинен робити, розписані бюджети”, – сказав Грицак.

Він додав, що зараз за даним напрямком ведеться слідство й іншу оперативну інформацію він повідомити не може.

“Росія не залишає своїх намірів дестабілізувати ситуацію в нашій країні”, – резюмував Грицак.

Як відомо, напередодні в СБУ заявили, що отримали інформацію про потенційні загрози проведення масових протестних заходів антидержавного характеру з 4 по 20 листопада в Харківській області.

Нагадаємо, у жовтні група українських хакерів “Кіберхунта” заявила, що зламала листування помічника президента РФ Владислава Суркова. Хакери, зокрема, опублікували план із дестабілізації України, який був у дипломатичному листуванні Суркова з його помічником Павлом Карповим П. М. (псевдо Павлов Микола Миколайович).
Українська політична спільнота скептично оцінила правдивість цього документу. Натомість решта масиву листів, зокрема архів щодо Донбасу і Сходу України, сумнівам фактично не підлягає.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна