За мужність і відвагу 500 військовослужбовців інженерних військ отримали державні нагороди

 

За мужність і відвагу, проявлені під час виконання військового обов’язку, близько 500 військовослужбовців інженерних військ відзначено державними нагородами, понад  600 – нагороджено відомчими відзнаками. Про це повідомив у “Фейсбуці” Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко з нагоди Дня інженерних військ.

“Інженерні війська вважаються одним із найстаріших родів військ, які виконують надзвичайно важливі завдання в системі оперативного забезпечення Збройних Сил України Їх відданість конституційному обов’язку та Військовій присязі яскраво проявилась під час збройного захисту Батьківщини від російського агресора”, – написав він.

Муженко повідомив, що за період проведення антитерористичної операції побудовано понад 1200 км смуг оборонних рубежів та створено систему інженерних загороджень загальною протяжністю близько 252 км.

“З нагоди професійного свята висловлюю щиру подяку всьому особовому складу інженерних військ за самовіддану службу Батьківщині та відданість військовому обов’язку. Упевнений, що і в подальшому воїни інженерних військ будуть зразком самовідданого служіння Батьківщині, прикладом виконання поставлених перед Збройними Силами України завдань”, – написав голова Генштабу.

Читайте також:
Військові вперше за роки незалежності звели понтонно-мостову переправу в півкілометра. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна