Ворота посольства РФ у Лондоні завалили кінцівками на знак протесту проти бомбардувань у Сирії

 

У Лондоні громадські активісти закидали вхід до посольства Російської Федерації сотнями пластикових кінцівок від манекенів на знак протесту проти бомбардувань у Сирії. Про це повідомляє видання Evening Standard.

Активісти кампаній “Сирійська кампанія” та “Солідарність із Сирією у Великій Британії” перекрили тротуар перед воротами посольства РФ горою кінцівок із з манекенів дорослих та дітей.

“Ми блокуємо ворота російського посольства, тому що їхні військові літаки вбивають так багато сімей. Наше послання людям цієї будівлі полягає в тому, щоб вони знали, що весь світ спостерігає [за діями РФ]”, – заявила одна з активісток.

Окрім того, учасники акції прикували себе до воріт Кенсінгтонського палацу на знак протесту проти російських авіаударів, які вбивають мирних жителів в сирійському місті Алеппо.
Як повідомляє видання, активісти тримали в руках плакати з гаслом “Врятуйте Алеппо”.

Читайте також:
Росіяни поновили удари по Алеппо. Мирні жителі відмовилися залишати місто

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна