Стівен Сігал офіційно став росіянином

 

Президент Росії Володимир Путін дав американському актору Стівену Сігалу російське громадянство. Відповідний указ опублікований 3 листопада на сайті Кремля, інформує “Новинарня“.

Про намір отримати російський паспорт Сігал заявляв у вересні 2016 року на кінофестивалі “Край світу” в Южносахалінську.

“Я думаю, російське громадянство – десь на горизонті. Я б дуже хотів кілька місяців на рік проводити зі своїми друзями в Росії, з людьми, які мене тут люблять і чекають”, – говорив американський актор.

64-річний Стівен Сігал неодноразово відвідував Росію, зустрічався з президентом Володимиром Путіним.

Раніше російський президент прийняв до громадянства іншого відомого актора: в 2013 році паспорт отримав француз Жерар Депардьє.

У січні 2016 року Сігал отримав громадянство Сербії. Актор, який також є музикантом, виступив зі своєю групою на центральній площі Белграда в новорічну ніч.

Сігал знявся в декількох десятках фільмів, він став відомий завдяки бойовику “В облозі” (1992). Останній фільм Сігала “Снайпер: Спеціальний загін” вийшов у травні 2016 року відразу на відео без прокату в кінотеатрах.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна