Муженко: Артилерія – “бог війни”, із 2014 року її склад у ЗСУ зріс втричі

 

Порівняно з 2014 роком бойовий склад ракетно-артилерійських військ збільшився втричі. Про це заявив начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко з нагоди Дня ракетних військ і артилерії, передає “Новинарня“.

“Сьогодні вживаються цілеспрямовані заходи щодо нарощування бойового потенціалу ракетних військ і артилерії, удосконалюються їх організаційна структура, забезпечується системна модернізація та прийняття на озброєння нових зразків тягачів, техніки та артилерійських систем. Це серйозна і копітка робота, яка передбачає відповідальність за доручену справу”, – повідомив він.

Муженко зазначив, що вогнева перевага над противником завжди ставала вирішальним фактором для здобуття перемоги, створювала необхідні умови для успішного завершення воєнних кампаній.
З його слів, підтвердженням цього стало широке застосування ракетно-артилерійських підрозділів у ході проведення антитерористичної операції.

“Мужність, відвага та професіоналізм, проявлені нашими артилеристами в боях із російським агресором, вкотре підтвердили актуальність крилатої фрази, що артилерія є “богом війни”. Без перебільшення наші “боги війни” є справжніми улюбленцями піхоти, десантників, танкістів, морських піхотинців, адже їх майстерна робота значно піднімає бойовий дух військ на передовій”, – переконаний керівник Генштабу.

Віктор Муженко побажав військовим щастя, злагоди і добробуту, а також нових звершень в ім’я зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини – України.

Читайте також:
За мужність і відвагу 500 військовослужбовців інженерних військ отримали державні нагороди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна