Ярош став обличчям “ВДВ”. Ветеранів АТО готують до посад у владі

 

Обличчям кампанії “За ветеранів до влади”, метою якого є підготовка ветеранів АТО до роботи у державних структурах, став активіст Революції Гідності, учасник бойових дій, колишній розвідник полку “Азов” Максим Ярош. Про це сайту “Новинарня” повідомили в прес-службі кампанії.

Всеукраїнський проект “За ВДВ” (“…ветеранів до влади”) стартував у вересні. Організатори проекту заявили про намір “підготувати справжній десант змін” для роботи в органах виконавчої влади.

“Окрім налагодження комунікації між АТОвцями та органами державної влади, метою проекту є зміна ставлення населення до учасників АТО, створення їх образу не тільки як героїв війни, а й відповідальних громадян у мирному житті”, – йдеться в повідомленні.

“Ми віримо, що ветерани АТО, які боронили нашу територіальну цілісність і суверенітет, мають також величезний потенціал творити зміни всередині країни. Саме тому героєм нашого ролику став Максим Ярош, сміливий, чесний, який пройшов і Майдан, і АТО, і полон, а отже є прикладом морально сильної людини, яка готова пройти найважчі випробування. Ми сподіваємось, що такий приклад ветерана надихне й інших побратимів брати на себе відповідальність і у мирному житті, підкорювати нові сфери і здобувати знання”, – прокоментувала координаторка проекту “За ВДВ”, заступниця голови ГО “Студена” Оксана Іванців.

Із 17 жовтня 2016 року стартували заняття в Школі державного службовця проекту “За ВДВ”.

Наразі почали навчання 60 учасників програми зі 140 охочих – “щоб навесні продовжити службу країні не з автоматами в руках, а з портфелями держслужбовців”.

“Обличчя” кампанії Максим Ярош зазначив: “Я був добровольцем під час АТО, потім працював у розвідці. Хлопцям, як я, потрібно давати шанс спробувати змінити країну в мирний час. Досвіду правління у нас, можливо, і не так багато, але є шалене бажання вирішити проблеми громадськості, бо кожна деталь є важливою”.

Читайте також:
“Без броні”: по психологічну допомогу почали звертатися значно більше демобілізованих

“Ветерани АТО – запобіжник від приходу до влади проросійських сил”

Піца проти кільки. Новий ролик Асоціації підприємств ветеранів АТО. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна