У Запоріжжі поліціянти пограбували двох осіб на 1,7 млн.

 

У Запоріжжі співробітники служби внутрішньої безпеки Національної поліції затримали двох поліцейських за підозрою в пограбуванні двох чоловіків на 1,760 млн. гривень. Про це повідомили “Українські новини” з посиланням на представника управління Нацполіції області.

У поліції зазначили, що ці співробітники раніше працювали в лінійному відділі міліції з обслуговування Придніпровської залізниці, а після реорганізації структури їх підпорядкували місцевому управлінню поліції.

Двоє поліцейських підозрюються в тому, що у вересні на залізничній станції пограбували чоловіка на 56 тис. доларів і 10 тис. Євро (в еквіваленті – близько 1,755 млн. гривень). А в кінці жовтня пограбували іншого чоловіка на суму в розмірі 4,6 тис. гривень.

Зараз вони затримані, ведеться кримінальне розслідування.

Читайте також:
У Дніпрі на хабарі попалися підполковник та майор поліції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна