В “Народному фронті” розповіли, коли Яценюк подасть е-декларацію

 

Лідер “Народного фронту”, Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк, а також міністри Уряду Арсенія Яценюка та їхні заступники, звільнені до 1 вересня 2016 року, мають подати електронні декларації до 1 квітня 2017 року. Про це повідомили в прес-службі “Народного фронту”.

Згідно з повідомленням, такі строки відповідають рішенню Національного агентства з питань запобігання корупції “Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування” від 10 червня 2016 року.

Згідно з документом, посадовці, які припинили обіймати посади до 1 вересня 2016 року, мають подати декларації відповідно до Закону України “Про запобігання корупції” протягом 60 днів із початку другого етапу подання е-декларацій – тобто до 1 квітня 2017 року.

“Арсеній Яценюк подає декларації про доходи уже 15 років, адже з 2001 року перебуває на державній службі. Із усіма його деклараціями можна ознайомитися на персональному сайті політика”, – йдеться в повідомленні.

Крім того повідомляється, що народні депутати фракції “Народний фронт” та міністри від НФ в Уряді повністю виконали вимоги закону і вчасно подали електронні декларації.

З усіма деклараціями представників НФ можна ознайомитися на сайті НАЗК.

Як відомо, 30 жовтня закінчується термін, протягом якого електронні декларації мали подати особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Читайте також:
Чумак: Наступною фазою е-декларування має бути кампанія “Поясни, або йди геть!”

В НАБУ пояснили, коли реагуватимуть на е-декларації

Декларація Авакова: авторське право на сценарій у вигляді рюкзаків та дорогоцінні колекції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна