З початку доби бойовики вчинили 32 обстріли, по Авдіївці – знову зі ствольної артилерії

 

З початку доби 29 жовтня до 18.00 у районі проведення антитерористичної операції на Сході з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 32 випадки відкриття вогню по позиціях Збройних сил України. Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку зафіксовано 9 обстрілів українських позицій. Зокрема, в Світлодарську укріплення військових частин було піддано обстрілам із кулеметів та стрілецької зброї, а в Залізному (кол. Артемове) – з мінометів 120-го калібру.

“В районі Авдіївки поруч зі ствольною артилерією калібру 122 мм окупанти використали проти Збройних сил України міномети обох калібрів (82 та 120 мм), гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю”, – ідеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку відбулося 17 обстрілів.

В районі Мар’їнки – зі стрілецької зброї та кулеметів великого калібру.

“По захисниках Лебединського, Талаківки, Широкіного, Гнутового і Водяного ворог застосовував міномети калібру 120 мм, а поблизу Красногорівки та Троїцького – міномети калібру 82 мм та ствольну артилерію 122-го калібру”, – зазначено у зведенні.

На Луганському напрямку відбулось 6 збройних провокацій. Проти сил АТО в Богуславському ворог вів вогонь із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Новозванівці, окрім стрілецької зброї та гранатометів, бойовики неодноразово застосовували міномети 82-го калібру.

Читайте також:
Доба в АТО 28 жовтня:
більше півсотні обстрілів, один загиблий, багато поранених, 4-годинний бій у промзоні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна