Нацгвардію в окупованому Криму очолив зрадник України

 

В окупованому Росією Криму начальником управління Федеральної служби військ національної гвардії призначено Степана Гайдаржійського. Такий указ 26 жовтня підписав російський президент Володимир Путін, інформує “Крим. Реалії“.

До окупації українського півострова полковник Степан Гайдаржійський був заступником начальника Кримського територіального управління Внутрішніх військ МВС України.

Щодо Гайдаржійського в лютому 2016 года Військова прокуратура України почала кримінальне провадження, його підозрюють у державній зраді.

У лютому 2015 року Гайдаржійському було присвоєно російське військове звання – генерал-майор внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації.

У 1985 році Гайдаржійський закінчив Сімферопольське вище військово-політичне училище. На колишній території ВНЗ тепер дислокуються з’єднання національної гвардії Росії.

Читайте також:
Офіцер “Десни” зізнався, що це він поставив білборд про “зраду”, й розповів навіщо

Росія надіслала Луценку офіційний лист, в якому здала зрадників-прокурорів часів Януковича. ДОКУМЕНТ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна