Через обстріли у пропускному пункті “Гнутове” утворилася кількакілометрова черга

 

У зв’язку з обстрілами бойовиків КПВВ “Майорськ” і “Мар’їнка” утворилися величезні черги на КПВВ “Гнутове”. Про це інформує УНН.

“Сьогодні на КПВВ “Гнутове” утворилася кількакілометрова черга. Пасажиропотік збільшився майже в два рази. Люди, злякавшись обстрілу КПВВ “Майорськ” і “Мар’їнка” їдуть через маріупольський напрямок”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що нині черга на КПВВ “Гнутове” сягнула 2 кілометри. Зараз на годину пасажиропотік становить майже 4,5 тис. осіб. Це тільки з українського боку. Багато людей люди ночують в автомобілях, щоб потрапити на окуповану територію. З боку “ДНР” потік більше майже в 1,5-2 рази.

За словами начальника прес-служби Донецького прикордонного загону Світлани Савчук, для поліпшення роботи прийняті відповідні заходи.

“Ми збільшили майже в 2 рази кількість особового складу тут на КПВВ „Гнутове“ для того, щоб швидше люди проходили перевірку і відчували себе комфортно. Також в разі, якщо кількість людей, що хочуть перетнути контрольно-пропускний пункт „Гнутове“ збільшиться, ми задіємо мобільні групи, щоб перевіряти відразу на декількох ділянках черги”, — повідомила С.Савчук.

Читайте також:
Бойовики ведуть вогонь по КПВВ “Майорськ”, поранено глухонімого. Рух призупинено

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна