В понеділок бойовики 40 разів відкривали вогонь по силах АТО

 

За минулу добу бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 24 обстріли з боку бойовиків. У Гнутовому, Водяному та Гранітному бойовики здійснили обстріли проти сил АТО з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в районах Красногорівки, Мар’їнки, Павлополя противник відкрив вогонь із зенітних установок, кулеметів, мінометів калібру 82мм. Поблизу Широкиного обстріли укріплень Збройних Сил України тривали з мінометів калібрів 120мм та 82мм, гранатометів, стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку зафіксовано 13 обстрілів українських позицій. По захисниках Луганського обстріли тривали з кулеметів. В районі Зайцевого окупанти порушили режим тиші з мінометів 120 калібру, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Авдіївці, окрім цього, бойовики застосували проти українських воїнів ствольну артилерію калібру 122мм.

На Луганському напрямку зафіксовано 3 провокації проти сил АТО. В районі Новоолександрівки російсько-окупаційні війська використовували кулемети, міномети калібру 82мм, а у Станиці Луганській по українських воїнах вогонь вели ворожі снайпери та гранатометники.

Читайте також:
Доба в АТО: у ЗСУ – без загиблих, в окупантів – шестеро вбитих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна