Помічник польського депутата попався на контрабанді бурштину і цигарок

 

Вночі 24 жовтня в пропускному пункті “Краковець” на виїзді з України працівники Держаної прикордонної служби вилучили 2430 пачок цигарок 11,8 кг необробленого бурштину у помічника депутата польського сейму. Про це у “Фейсбуці” повідомив  помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

“Ввечері 24 жовтня 2016 року, близько 23-ї години в ППр “Краковець” на виїзд з України слідував автомобіль “Крайслер” польської реєстрації. Водій, громадянин Польщі 1995 року народження заявив, що є помічником депутата сейму Польщі та попросив про першочерговий проїзд, оскільки слідує зі службовою метою та поспішає у важливих державних справах. Чоловік навіть надав правоохоронцям лист-прохання особисто від депутата. Однак усі ці документи не збили з пантелику прикордонників і вони направили автомобіль на поглиблений огляд. В результаті у порожнинах під заднім сидінням та у багажному відділенні оглядова прикордонно-митна група виявила 2430 пачок цигарок з українськими акцизними марками та 11,8 кг необробленого бурштину”, – йдеться в повідомленні.

Автомобіль та цигарки з бурштином вилучено. Тривають слідчі дії

Читайте також:
Улов дня: на Рівненщині поліція зупинила авто з 5 мішками бурштину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна