Побутова перестрілка в Мелітополі: двоє вбитих, двоє поранених

 

У місті Мелітополь Запорізької області двоє чоловіків загинули і ще двоє дістали вогнепальні поранення внаслідок стрілянини біля кафе. Про це повідомив відділ комунікації поліції Запорізької області.

За інформацією місцевого сайту 0619, стрілянина сталася на головному проспекті Мелітополя.

“Відносини зі зброєю в руках з’ясовували два угруповання. Застосовувалося різна зброя: травматична, мисливська і бойова.
Почалася перестрілка на тротуарі поруч з магазином АТБ по проспекту 50-річчя Перемоги. Через 100-150 метрів від цього місця потім виявили труп вбитого чоловіка зі зброєю в руках. Одного застрелили на місці, ще трьох із пораненнями відвезли в лікарню.
В даний час уже два трупи і два поранених у стаціонарі, яким медики надають допомогу. За даними медиків, стан поранених вкрай важкий,” – ідеться в повідомленні.

За даними поліції, невідома жінка зателефонувала на номер “102” в ніч на 23 жовтня о 03:49 і повідомила, що поблизу одного з кафе, розташованому на вул. Героїв Сталінграда чути звуки, схожі на постріли.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Біля кафе правоохоронці знайшли труп громадянина 1992 року народження.

У Мелітополь приїхали і працюють співробітники слідчого управління та карного розшуку ГУ НП в Запорізькій області.

На місці події виявлена обойма пістолета, гільзи, ключі від автомобіля й частини битої машини.

Поліція встановлює всіх учасників конфлікту і перестрілки. Тривають активні слідчо-оперативні заходи.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (“умисне вбивство”).

“Зброя була нелегальна. Можна сказати про частину зброї, вона була бойовою”, – сказав речник Нацполіції Запорізької області Олександр Вовкодав в ефірі телеканалу “112 Україна“.

Читайте також:
На Дніпропетровщині на полі сталася масова стрілянина, затримано 25 чоловіків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна