Для розв’язання проблеми з поповненням Бундесвер запускає реаліті-телесеріал

 

Збройні сили Німеччини з листопада 2016 року запускають реаліті-серіал на відеопорталі YouTube, намагаючись у такий спосіб розв’язання проблеми з поповненням Бундесверу.

Тримісячний серіал “Рекрути” коштуватиме 1,7 мільйона євро, повідомляє “Німецька хвиля” з посиланням на Bild am Sonntag.

У серіалі камери супроводжуватимуть 12 новобранців під час проходження базової підготовки у військово-морському технічному училищі в Парові, що в землі Мекленбург-Передня Померанія. Щодня в мережі з’являтиметься нова п’ятихвилинна серія.

“Ми покажемо як позитивні, так свідомо й негативні моменти в житті новобранців. За три місяці базової підготовки кожен рекрут зазнає граничних випробувань”, – розповів керівник відділу комунікацій бренду роботодавця Bundeswehr Дірк Фельдгауз.

У такий спосіб Бундесвер хоче  завербувати на службу передусім рядових вояків.

Станом на кінець вересня чисельність Бундесверу становила близько 176 тисяч осіб. У травні міністр оборони Урсула фон дер Ляєн офіційно оголосила про розширення ЗС ФРН найближчим часом на 7 тисяч осіб. Окрім того, впродовж наступних семи років особовий склад збрйоних сил Німеччини збільшать ще на 14,3 тисячі військових, а також 4,4 тисячі цивільних.

Читайте також:
Полторак: У посіпак Путіна на Донбасі більше танків, ніж у бундесверу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна