У Росії розбився вертоліт, майже два десятки жертв. Подробиці

 

У Росії на півострові Ямал (Ямало-Ненецький автономний огруг Тюменської області) 19 людей загинули під час жорсткої посадки вертольота Мі-8. Троє вижили.

Як повідомило МНС Росії, гелікоптер Мі-8 авіакомпанії “Скол” виконував рейс із Сузумського родовища Красноярського краю в селище Уренгой на Ямалі. У складних метеоумовах Мі-8 здійснив жорстку посадку за 40 км від селища Уренгой, що розташоване за 70 км від Нового Уренгоя. В результаті інциденту повітряне судно було частково зруйноване.

Інформація про катастрофу надійшла до МНС приблизно о 19:00 за місцевим часом 21 жовтня. Місце падіння вертольота було виявлено близько опівночі. На місці були знайдені троє постраждалих, вони у важкому стані направлені до лікарень.

Загалом на борту аварійного вертольота Мі-8 перебували 22 людини, з них три члени екіпажу і 19 пасажирів.

У проведенні пошуково-рятувальних робіт, що тривали до ранку, було задіяно понад 170 осіб і близько 30 одиниць техніки.

Уральське слідче управління на транспорті РФ порушило за фактом аварії вертольота кримінальну справу.

Читайте також:
В Узбекистані розбився військовий вертоліт, багато жертв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.