Кличко не буде боротися за пояс, від якого відмовився Ф’юрі

 

Володимир Кличко не має наміру брати участь в “турнірі чотирьох” за вакантний титул чемпіона світу WBO в суперважкій вазі. Про це заявив менеджер Кличка Берндт Бенте, інформує championat.com.

Зазначається, що організація WBO виявила бажання організувати турнір між найсильнішими суперважкоатлетами за пояс чемпіона. Раніше пояс належав боксер-важковаговику Тайсону Ф’юрі, але він відмовився від титулів чемпіона світу за версіями WBO і WBA після скандалу з наркотиками.

“WBO хоче провести турнір. Ми любимо WBO, це був перший чемпіонський титул, який завоював Володимир. Він поважає WBO, але якщо вони організовують турнір, Володимир не буде в ньому брати участь. На цьому етапі кар’єри це не має сенсу”, – сказав Бенте.

Читайте також:
Суперник Кличка Ф’юрі відмовився від титулів чемпіона світу та зізнався у вживанні наркотиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна