Полторак обговорив з конгресменами США надання Україні летальної зброї

 

Міністр оборони Степан Полторак обговорив із представниками конгресу США Вільямом Флоресом та Ендрю Харрісом ситуацію на Донбасі, стан відведення військ та питання надання Україні летальної зброї. Про це Полторак повідомив у “Фейсбуці“.

“У ході розмови обговорили ситуацію на Донбасі, стан відведення військ та питання надання Україні летальної зброї. Російська збройна агресія — це виклик не лише Україні, а й Європейському Союзу та країнам-членам НАТО”, – написав він.

Також він повідомив, що Флорес запевнив у подальшій підтримці США України, як на політичній арені, так і в наданні практичної допомоги.

“Американці вражені стійкістю українців та їхнім прагненням до незалежності та європейського майбутнього, – зазначив він. — Конгрес США підтримує Україну на законодавчому рівні, в тому числі й у питаннях підтримання та продовження санкцій проти РФ”.

Також під час зустрічі обговорили питання щодо нагальних потреб українського війська, аби допомога, яка надходить та в подальшому надаватиметься партнерами, була актуальною та дійсно тією, якої потребує українська армія сьогодні.

Читайте також:
США подарували мобільні лабораторії для зони АТО. ФОТО

Конгрес США схвалив закон про підтримку суверенітету України, який може означати поставки летальної зброї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.