Минулої доби бойовики відкривали вогонь по ЗСУ 57 разів

 

За минулу добу бойовики 57 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 44 обстріли сил АТО. Бойовики обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї укріплення ЗСУ поблизу Талаківки, Павлополя, Гранітного, Красногорівки та Мар’їнки, а по Водяному, Лебединському та Широкиному вкотре було застосовано вогонь ствольної артилерії калібрів 122мм та 152мм, мінометів калібрів 82мм та 120мм.

На Луганському напрямку з боку ворога відбулось 10 випадків порушення режиму припинення вогню. По українських позиціях противник відкривав вогонь в районах Попасної та Оріхового з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Новозванівці і Кримському підрозділи Збройних Сил України обстріляли з мінометів 120 калібру.

На Донецькому напрямку відбулось 3 обстріли сил АТО. Зокрема, у Авдіївці противник вів вогонь з гранатометів, а у Верхньоторецькому – з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї та мінометів калібру 82мм.

Читайте також:
Рада дозволила раніше виходити на пенсію учасникам АТО та дружинам і батькам загиблих

За добу в АТО троє військових поранені та четверо отримали контузію

З початку доби бойовики лише на Маріупольському напрямку стріляли 30 разів, калібром 152 мм включно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна