За добу в АТО троє військових поранені та четверо отримали контузію

 

За минулу добу, 17 жовтня, внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції загиблих в лавах ЗСУ немає, троє військових поранені та четверо отримали контузію. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Підтвердженої інформації розвідки про втрати бойовиків наразі немає.

Також полковник Лисенко повідомив, що єдиним місцем, де досі  за умовами договору не відбулось розведення військ залишається Станиця Луганська.

З його слів, через постійні провокації та обстріли з боку бойовиків це зробити неможливо, оскільки договір передбачає “режим тиші” на цій ділянці протягом семи днів.

Водночас речник повідомив, що українська сторона готова до розведення, підготувала майданчик для відведення озброєння та проінформувала про це представників місії ОБСЄ.

Також Лисенко прокоментував смерть одного з бойовиків “ДНР” – російського найманця Мотороли (Арсен Павлов): “Це жодним чином не вплинуло на ситуацію на фронті”.

Читайте також:
У Міноборони підрахували, скільки нової й полагодженої техніки і озброєнь передали в ЗСУ за рік

Бойовик Гіві за вбитого Моторолу обіцяє рівняти з землею всі міста до Києва і вбивати мільйони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна