Вбивство Мотороли може спровокувати теракти в Києві та інших містах, – Бурбак

 

Лідер фракції “Народний фронт” Максим Бурбак вважає, що вбивство бойовика “ДНР” Арсенія Павлова (Мотороли) може бути використане сепаратистами як привід для скоєння терактів в Україні. Про це він сказав під час погоджувальної ради в парламентів ефірі каналу “112 Україна”.

“Вчора було оприлюднено інформацію, що було вбито ката і покидька, проросійського бойовика Моторолу. Це заслужений фінал кримінального вбивці і моральної потвори, яка хизувалася тим, що вбила наших 15 бійців”, – заявив Бурбак.

Він висловив переконання, що це вбивство скоїло ФСБ з метою зачистки бойовиків і взяття під контроль окупованих територій професійними російськими військовими.

“Вбивство “Мотороли” може бути використано як привід для проведення терактів як в Києві, так і на іншій території України”, – заявив при цьому Бурбак.

“Фракція “Народного фронту” звертається до СБУ із закликом посилити антитерористичні заходи”, – додав він.

Максим Бурбак також закликав Верховну Раду запровадити візовий режим із Росією.

Він звернувся до спікера ВР Андрія Парубія із закликом сформувати порядок денний таким чином, щоб питання про візи для росіян були нарешті проголосовані, згадавши про помилку попереднього сесійного тижня, коли на розгляд цього питання забракло часу.

Нагадаємо, після вбивства Мотороли ватажок “ДНР” Олександр Захарченко оголосив українських військових “поза законом” зокрема і на території України. “Ходіть тепер і бійтеся”, – пригрозив він.

Читайте також:
“А уявіть, що буде, коли Путіна завалять?” Фестиваль соцмереж на смерть Мотороли

Бойовик Моторола загинув від вибуху в ліфті в Донецьку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна