Боєць, якому Порошенко дякував за підбиту БМП, звільнений з роботи в перший же день “дембеля”

 

Мартин Брест
демобілізований боєць 41-го механізованого батальйону 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ, працівник ІТ-галузі, блогер

(FB)

О як цікаво повертається доля.

У статусі “як добре, що ти повернувся, нам так людей не вистачає” я, на своїй довоєнне роботі, пробув аж одну годину. Навіть байки військові не встиг почати травити. Навіть кави тільки одну чашку випив.

Вольовим рішенням високого командування начальства переведений в статус “ми скорочуємо вашу посаду, ось повідомлення”.

Вранці хотілося з божевільного движу останніх п’ятнадцяти місяців повернутися в діловий спокій офісу-зі-скла-й-металу. Ну шо, повернувся – на цілу годину)))

Зараз мало прозвучати щось на зразок “закінчився один етап мого життя, починається новий”, але – ця жалюгідна фразочка вже так нав’язла на зубах звільнених співробітників, шо аж страшне. Тому просто – той же трамвай, та ж куртка, шапка й дорога додому.
Норм.

Нарешті з’явилося відчуття “все, повернувся” – тільки в глибокому тилу ти побачиш очі співрозмовника в мітинг-румі і прекрасні слова: “Ну ви ж розумієте…”

Та розумію, чого вже там. Х*а тут не зрозуміти, *ля))

* * *

Як відомо, під час перебування Мартина Бреста та його колеги Василя “Танцора” Коряка на передовій їхній підрозділ у соцмережах отримав відомість як “друга ельфійська центурія”.

Як писала Новинарня, цей підрозділ 24 травня під Новотроїцьким Волноваського району знищив БМП противника влучним пострілом з гранатомета СПГ. Після цього Петро Порошенко особисто зателефонував на взводно-опорний пункт у зоні АТО на Волноваському напрямку й подякував “ельфійському” підрозділу та його командиру.

Як відомо, згідно із законодавством, робоче місце зберігається за працівником на час його мобілізації.

Зараз в Україні триває демобілізація шостої черги.




Читайте також:
Боєць ЗСУ, який підпалив ворожу БМП, – командирам:
Не допомагаєте – так хоч не заважайте. ВІДЕО БОЮ

“А оце вже еспресо!” Новий мега-ролик від Асоціації підприємств ветеранів АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.