Нова серія “Сімпсонів”: Гомер побив Путіна, який голосує за Трампа. ВІДЕО

 

У 600-й серії мультсеріалу “Сімпсони”, яка вийде в ефір американського каналу Fox 16 жовтня, головний герой Гомер Сімпсон б’ється з президентом Росії Володимиром Путіним. Фрагмент серії, присвячений виборам президента США, опублікований на YouTube телеканалу Fox.

Дія відбувається на виборчій дільниці в Спрінгфілді 8 листопада. Перед Гомером – прихильником демократів – у черзі до кабінки стоїть бородатий чоловік у майці та картузі бейсбольної команди “Бостон ред сокс” (минулого тижня Трамп заявив, що підтримує її).

В ході розмови бородань каже, що голосуватиме за Дональда Трампа, бо той “добрий бізнесмен, ніколи не спить, не платить податки”. Незнайомець додає, що в Трампа є план, “як знову зробити Росію великою”.

putin-homer-simpson-maskГомер здогадується, що перед ним не звичайний виборець, лізе в бійку і зриває з сусіда маску.
Виявляється, це президент РФ Володимир Путін.

Батько Гомера (член виборчої комісії) каже, що Путін є в списку виборців, і пускає його в кабінку.

Самого ж Гомера в списку немає, але Путін радить йому не хвилюватися, тому що хакери все одно забезпечать Трампу перемогу з показником 102%.

putin-homer-simpsonПісля голосування Путін виїздить з голим торсом на коні.

Тізер закінчується тим, що будівельна техніка руйнує російську церкву, схожу на собор Василія Блаженного в Москві, і на її місці споруджується модерне “Кремлівське казино Трампа”.
Підпис – “очікується в січні 2017-го”.

Як відомо, вибори в США відбудуться 8 листопада.
За останніми опитуваннями, республіканець Дональд Трамп на 8% відстає від кандидата Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Читайте також:
Через образу жінок республіканці хочуть замінити Трампа іншим кандидатом за місяць до виборів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна