На Донеччині БТР ЗСУ врізався в цивільний автобус, є жертви

 

У суботу, 15 жовтня, за участю військовослужбовців Збройних сил України в районі міста Покровськ (колишній Красноармійськ) Донецької області відбулася дорожньо-транспортна пригода.

Близько 22:00 на вулиці Добропільській БТР зіткнувся з шахтним автобусом, в якому їхали 9 пасажирів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Покровська.

Водій цивільного транспортного засобу загинув, а двоє пасажирів зазнали травм і були доставлені в лікарню- жінка 1974 року народження та чоловік 1989 року народження.

Судячи з фото, зіткнення було лобовим:

btr-avtobus-pokrovsk-_1

“Постраждалим було надано невідкладну медичну допомогу та доправлено до найближчих лікувальних закладів. Життю пасажирів автобуса вже нічого не загрожує, стан їхнього здоров’я задовільний”, – повідомляє прес-центр штабу АТО.

Попередньо встановлено, що у водія-військовослужбовця вмісту алкоголю в крові не виявлено, зазначили у штабі.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 415 КК України “порушення правил водіння або експлуатації машин” за фактом порушення правил дорожнього руху”.

Проводиться розслідування щодо обставин аварії.

Читайте також:
Біля Маріуполя військовий бензовоз врізався у позашляховик з військовими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна