Президент нагородив орденом загиблого свободівця Мирослава Мислу. ПОВНИЙ СПИСОК

 

З нагоди Дня захисника України Президент Петро Порошенко підписав указ №442/2016, яким відзначив високими державними нагородами 265 військовослужбовців української армії та інших силових структур, які проявили мужність та героїзм в боях за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Серед нагороджених військовослужбовці Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби, Національної поліції, рятувальники та військовослужбовці Державної спеціальної служби транспорту, військові-зв’язківці, повідомляє прес-служба Банкової.

Президент державні нагороди 14 жовтня під час урочистої церемонії вшанування воїнів-героїв АТО.

Зоакрема, орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно) нагороджений молодший лейтенант Мирослав Мисла – командир механізованого взводу механізованої роти 93-ї окремої механізованої бригади оперативного командування “Схід” Сухопутних військ ЗСУ.

Читайте також:
Інтелектуал і герой. На Харківщині прощаються з полеглим в АТО “свободівцем” Мислою. ВІДЕО

З 18 травня 2015 року по 7 березня 2016 року та з 15 серпня 2016 року харків’янин Мисла брав безпосередню участь в антитерористичній операції на території Донецької і Луганської областей.
З 12 травня по 12 серпня 2016 року в Національній академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного пройшов офіцерські курси з подальшим отриманням первинного офіцерського звання. Брав участь в обороні Водяного, Пісків, Опитного Донецької області.

2 жовтня 2016 року під час виконання бойового завдання на взводному опорному пункті біля Кримського Мирослав був обстріляний з АГС-17 та крупнокаліберної стрілецької зброї. Отримав вогнепальне пора­нення не сумісне з життям.

Серед нагороджених орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня –  заступник начальника штабу командування Високомобільних десантних військ Збройних Сил України полковник Олексій Шандар.

З початком окупації російськими загарбниками Кримського півострову підрозділи бригади на чолі з полковником Шандаром виконували бойове завдання щодо посилення державного кордону нашої Батьківщини в районі Скадовська, брали участь в блокуванні міста Одеса.

З травня 2014 року Олексій Шандар бере безпосередню участь в антитерористичній операції на території Донецької і Луганської областей. Під його керівництвом підрозділи бригади звільняли міста Красний Лиман, прикривали підрозділи інших бригад, які звільняли Слов’янськ, Краматорськ. В липні цього ж року організовував, координував та особисто проводив евакуацію поранених після обстрілу ворожою артилерією підрозділів поблизу Зеленопілля.

Полковник  Шандар спланував та провів 279-кілометровий марш по тилах противника, де під час рейду будо знищено до 115 одиниць бойової техніки та до 300 осіб живої сили противника. Під час здійснення рейду офіцер отримав важке поранення, але залишився керувати підрозділом та далі продовжував виконувати бойове завдання.

Орденом “За мужність” ІІІ ступеня нагороджений молодший сержант Денис Гринюк – старший розвідник 74-го окремого розвідувального батальйону оперативного командування “Схід”.

З серпня 2014 року по теперішній час бере участь в проведенні антитерористичної операції. В період з вересня 2014 року по лютий 2015 року близько п’ятнадцяти разів супроводжував колони військової техніки, вантажу на передові позиції Збройних сил України в районі Мар’їнки, Славного, Степного, Новомихайлівки, Гранітного Донецької області.

В період з квітня по травень 2015 року під час виконання завдання в районі Новотроїцького, Докучаєвська молодший сержант Гринюк виконував обов’язки командира розвідувальної групи. В ході проведення однієї з ударно-розвідувальних операцій була знищена диверсійна розвідувальна група терористів у повному складі, яка налічувала шість осіб. Завдяки професіоналізму та проявленій мужності група вийшла з вогневого контакту без втрат

Орденом “За мужність” ІІІ ступеня також відзначений підполковник Олег Коцар – командир змішаної авіаційної ескадрильї 203-ї навчальної авіаційної бригади Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івані Кожедуба.

В період з листопада 2013 року по липень 2014 року виконував завдання миротворчої місії ООН у Ліберії. З серпня 2014 року виконує польоти в район проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей для виконання спеціальних завдань. Офіцер в якості командира екіпажу виконував бойові польоти в складних метеумовах як вдень, так й вночі. За час льотної роботи освоїв літак Л-39, вертольоти Мі-2, Мі-8. Загальний наліт офіцера складає 1564 годин.

22 липня 2016 року під час виконання польоту на вертольоті Мі-8 за спеціальним завданням у зоні проведення антитерористичної операції, неподалік лінії розмежування, в польоті сталася пожежа у відсіку головного редуктора. Підполковник Коцар, враховуючи дефіцит часу та небезпечну відстань до лінії розмежування виконав підбір безпечного майданчика та здійснив посадку вертольоту на нього. Після посадки швидко та оперативно організував чітку та злагоджену роботу екіпажу по евакуації особового складу, майна вертольоту та ліквідації пожежі. Завдяки вмілому командуванню, рішучими та сміливими діями підполковника Коцара збережено життя та здоров’я особового складу та екіпажу, вертоліт було евакуйовано наземним ешелоном на аеродром тимчасового базування.

Медаллю “Захиснику Вітчизни” нагороджений старший сержант поліції Олександр Народовий – поліцейський взводу №1 роти патрульної служби поліції особливого призначення “Миколаїв” Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

З липня по серпень 2014 року, з вересня по жовтень 2014 року, з грудня 2014 року по січень 2015 року, з травня по червень 2015 року, з січня по березень 2016 року старший сержант поліції Народовий брав участь у виконанні завдань по охороні громадського порядку в районах проведення АТО, по боротьбі зі злочинністю та антигромадськими проявами на блок-постах у містах Сватове, Щастя, селищі Трьохізбенка, місті Лутугине Луганської області.

Під час несення служби на блок-посту в Лутугиному особисто затримав корегувальника терористів. Крім того, ним було вилучено 3 одиниці вогнепальної зброї, 125 набоїв, одна РПГ-7В та 5 гранат до неї.

Серед нагороджених  орденом “За мужність” ІІ ступеня – старший сержант Служби безпеки України Владислав Бувалкін.

З червня 2014 року він бере безпосередню участь у здійсненні оперативно-бойових та спеціальних операцій в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Наприкінці травня 2016 року при виконанні оперативно-бойового завдання у районі населеного пункту Новоселівка Друга Донецької області старший сержант Бувалкін у складі тактичної групи снайперів зайняв вогневу позицію та вступив у вогневий контакт із підрозділами незаконних збройних формувань. Завдяки ефективному застосовуванню старшим сержантом штатних вогневих засобів, злагодженій роботі тактичної групи, вдалося протягом трьох діб під мінометним і снайперським вогнем з боку терористів тримати оборону до підходу основних сил, завдати значних втрат супротивнику та запобігти просуванню його на підконтрольну Збройним силам України територію.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №442/2016
Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня захисника України
За вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов’язків, п о с т а н о в л я ю:

у Збройних Силах України:

Нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня

БАРАНОВА Віталія Анатолійовича – підполковника

ІВАНЧУКА Сергія Олександровича – майора

ТИМОШЕНКА Радіона Івановича – генерал-майора

ШАНДАРА Олексія Михайловича – полковника

Нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

БАБІЯ Богдана Андрійовича – підполковника

БАРАНОВСЬКОГО Сергія Анатолійовича – полковника

БІЛОГО Олега Володимировича – старшого лейтенанта

БУЧКОВСЬКОГО Олександра Дореловича – полковника

ВАСИЛЬЄВА Віктора Євгеновича – підполковника

ВИШНІВСЬКОГО Олега Віталійовича – генерал-майора

ВОЮЦЬКОГО Олександра Юрійовича – майора

ГРЕЧАНІКОВА Олександра Петровича – полковника

ГРУЗЕВИЧА Олександра Степановича – полковника

ГУБСЬКОГО Дмитра Анатолійовича – полковника

ГУЦОЛА Олександра Леонідовича – майора

ДЕДУ Сергія Миколайовича – полковника

ДІДУШКА Андрія Івановича – старшого лейтенанта

ДОВОЛЬНОВА Ігоря Костянтиновича – майора

ДУБОВИКА Олексія Леонідовича – полковника

КЛІЩЕВСЬКОГО Андрія Миколайовича – молодшого лейтенанта

КОРШКА Віктора Миколайовича – підполковника

ЛИСА Валерія Валерійовича – капітана

ЛИХМАНА Олександра Вікторовича – підполковника

ЛІТУНА Андрія Миколайовича – майора

МАЛІНОВСЬКОГО Назара Олеговича – майора

МЕЛЬНИКА Олександра Вікторовича – майора

МЕЛЬНИКА Юрія Миколайовича – полковника

МИСЛУ Мирослава Івановича (посмертно) – молодшого лейтенанта

НАУМЕНКА Вадима Вікторовича – лейтенанта

ОГІРА Андрія Георгійовича – капітана

ПЕРЕСТЮКА Олександра Федоровича – майора

ПЕТРОЧЕНКА Олександра Олексійовича – полковника

ПОНОМАРЧУКА Івана Валерійовича – капітана

САКОВСЬКОГО Григорія Андрійовича – генерал-лейтенанта запасу

САХНЮКА Олега Петровича – полковника

СЕМЕНЮКА Ігоря Петровича – старшого лейтенанта

СЕРЖАНА Андрія Віталійовича – капітана

СИРОТЕНКА Василя Володимировича – полковника

СКРИЛЬНІКА Валерія Вікторовича – лейтенанта

СЛУЧАЙНОГО Мстислава Юрійовича – генерал-лейтенанта запасу

СОКОЛОВА Андрія Васильовича – полковника

СТЕЛЬМАХА Юрія Григоровича – старшого лейтенанта

ТІМЧЕНКО Ольгу Володимирівну – підполковника медичної служби

ТУЗА Андрія Володимировича – підполковника

ТУРЧЕНКОВА Сергія Вікторовича – підполковника

ФЕДОСЄЄВА Володимира Володимировича – майора

ЧЕРНЕНКА Володимира Васильовича – підполковника

ЧЕРНЕЦЬКОГО Сергія Анатолійовича – підполковника

ШУЛЯКІВСЬКОГО Івана Несторовича – капітана

Нагородити орденом “За мужність” ІІ ступеня

БОДНАРА Володимира Володимировича – молодшого сержанта

КУКСУ Романа Євгеновича – старшого солдата

НАЗАРЕНКА Сергія Васильовича – молодшого лейтенанта

ПАСТЕРНАКА Ігоря Борисовича – сержанта

Нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня

АЗІМОВА Темура Рустамовича – солдата

БАЗАЛЄВА Олександра Михайловича – старшого сержанта

БАЙДУКОВА Юрія Юрійовича – старшого солдата

БАКАЛЬЦЯ Михайла Івановича – молодшого сержанта

БАРБАШОВА Владислава Олеговича – старшого солдата

БАХОРА Назара Богдановича – солдата

БЕРЕЗУ Олександра Анатолійовича – молодшого сержанта

БЛОКА Андрія Володимировича – молодшого сержанта

БОЙКА Віталія Вікторовича – сержанта

БОРСУКА Віталія Андрійовича – старшого солдата

БРОВЕНКА Олександра Вікторовича – солдата

ВИСОКОЛЯНА Віктора Сергійовича – старшого солдата

ВЛАСЮКА Олега Михайловича – старшого сержанта

ВОРОНА Максима Валентиновича – солдата

ВОРОНЬКА Олександра Сергійовича – солдата

ГРЕЧКА Євгенія Миколайовича – молодшого сержанта

ГРИНЮКА Дениса Володимировича – молодшого сержанта

ЖИЛКІНА Ярослава Геннадійовича – молодшого сержанта

ЖУКА Сергія Миколайовича – полковника

ЗЕЛЕНОГО Руслана Федоровича – солдата

ІВАНОВА Леоніда Сергійовича – молодшого сержанта

ІВАНЧУРУ Леоніда Анатолійовича – старшину

ІВАШКА Віктора Вікторовича – старшого солдата

ІСАЄВА Максима Павловича – старшого сержанта

КАРНАУХОВА Юрія Сергійовича – сержанта

КОМПРИЧЕВСЬКОГО Володимира Васильовича – солдата

КОЦАРА Олега Олександровича – підполковника

КРАЙНІКА Ігоря Анатолійовича – молодшого сержанта

КУДУСОВА Ескендера Тімендаровича – старшину

КУЗЬМИЧА Петра Миколайовича – старшого сержанта

КУЛЯВЦЯ Андрія Петровича – старшого сержанта

ЛАГОДУ Леоніда Сергійовича – старшину

ЛИСЕНКА Дмитра Вікторовича – старшого солдата

ЛИТВИНЕНКА Івана Миколайовича – прапорщика

ЛУКІНА – Володимира Ілліча – старшого солдата

МАНЕЛЮКА Андрія Васильовича – старшого лейтенанта

МИКИТЧЕНКА Богдана Анатолійовича – майора

МОЛОКОВА Олександра Валентиновича – полковника

МОСІЧА Олега Олександровича – старшину

НЕВІДОМСЬКОГО Віталія Вікторовича – молодшого сержанта

НЕСТЕРЕНКА Івана Миколайовича – солдата

НЕЩЕТНОГО Григорія Вікторовича – прапорщика

НІКІФОРОВА Віктора Валерійовича – старшого солдата

НОСАЛЯ Сергія Олександровича – солдата

ОЧЕРЕТЬКА Максима Валерійовича – старшого солдата

ПАВЛІВА Євгенія Петровича – молодшого сержанта

ПИЛИПЕНКА Віталія Валентиновича – сержанта

ПОСЛОВСЬКОГО Дмитра Івановича – солдата

РАЗІНІНА Олексія Вікторовича – сержанта

РУЗІЄВА Олександра Вадимовича – старшого солдата

СЕМКОВИЧА Ярослава Васильовича – лейтенанта медичної служби

СНОПКА Володимира Олександровича – старшого лейтенанта

СОЦЬКОГО Вадима Борисовича – прапорщика

СТАРОДУБЦЯ Віталія Васильовича – солдата

ТАРАНЕНКА Олександра Івановича – сержанта

ТИТІКА Андрія Сергійовича – старшого солдата

ТЮТЮННИКА Євгена Олександровича – підполковника

ФЕДАША Володимира Миколайовича – сержанта

ХАРЧЕНКА Анатолія Вікторовича – сержанта

ХРАНЮКА Артема Романовича – старшого лейтенанта медичної служби

ШЕВЧУКА Олександра Ігоровича – сержанта

ШИНКАРУКА Олександра Леонідовича – старшого сержанта

ШКОРУБСЬКОГО Андрія Васильовича – капітана

ЮРЧУКА Руслана Олександровича – капітана

Нагородити орденом Данила Галицького

АСТАХОВА Олександра Олександровича – полковника

БАДУЛІНА Євгенія Вячеславовича – підполковника

БОЙКА Олега Володимировича – полковника

ДЯЧУКА Павла Олексійовича – підполковника

ІВАЩУКА Руслана Анатолійовича – полковника

ЛІВІЦЬКОГО Олександра Станіславовича – полковника

МЕЛЬНИКА Ігоря Валерійовича – полковника

НИКОНЧУКА Володимира Валентиновича – полковника

ПИСЛАРА Сергія Сергійовича – старшого лейтенанта

СІРКА Олександра Миколайовича – підполковника

Нагородити медаллю “За військову службу Україні”

АКУЛІНІНА Ігоря Володимировича – молодшого сержанта

АНТОНЕНКА Сергія Володимировича – мічмана

БОСЕНКА Андрія Володимировича – сержанта

ГРЕЧУХУ Євгена Володимировича – капітана

ГРУДЄВА Валерія Олександровича – молодшого сержанта

ЗУБРИЦЬКОГО Юрія Миколайовича – полковника

КОЛЕСНІКОВА Олександра Васильовича – молодшого лейтенанта

МАЛОГО Бориса Сергійовича – старшого солдата

НАГОРНЮКА Олександра Олексійовича – підполковника

НЕЧИПОРЕНКА Сергія Анатолійовича – молодшого лейтенанта

НОВІКОВА Олексія Олександровича – підполковника

НОВІЦЬКОГО Дмитра Едуардовича – майора

ПАНЧЕНКА Сергія Івановича – полковника

ПІКАЛОВА Ігоря Анатолійовича – старшину

ПОЛОХОВА Миколу Володимировича – майора

РИБІДАЙЛА Дмитра Михайловича – полковника

РУЧКУ Павла Анатолійовича – старшого мічмана

СКОБЛОВА Сергія Олександровича – сержанта

СМОРУДОВА Сергія Миколайовича – прапорщика

СТУПКУ Олександра Олександровича – молодшого сержанта

ТЕЛІЖИНА Ярослава Ростиславовича – капітана

ТИТЕНКА Юрія Володимировича – старшину

Нагородити медаллю “За бездоганну службу” ІІІ ступеня

ТОМОРСЬКОГО Володимира Андрійовича – майора

ШКІЛЬНЮКА Артема Григоровича – підполковника

Нагородити медаллю “Захиснику Вітчизни”

БАЖУТІНА Дениса Вікторовича – молодшого сержанта

БЕЗРУЧКА Олександра Григоровича – солдата

БЕЛЯКОВСЬКОГО Сергія Григоровича – солдата

БЕРЕЗОВСЬКОГО Олександра Івановича – солдата

БІЛАВУ Олександра Анатолійовича – молодшого лейтенанта

БІЛЯЄВА Ігоря Григоровича – сержанта

БОГИНСЬКОГО Віктора Петровича – старшого сержанта

ВОЛОШИНА Григорія Володимировича – матроса

ГОРДІЄНКА Анатолія Борисовича – матроса

ДЕМИЦЬКОГО Юрія Дмитровича – солдата

ІСАЯ Ярослава В’ячеславовича – молодшого сержанта

КАРПУ Віктора Миколайовича – молодшого сержанта

КОЦЮРБУ Олексія Володимировича – сержанта

ЛАНЕВИЧА Олега Володимировича – солдата

МАРИНЯКА Сергія Сергійовича – солдата

МАРЧУКА Олександра Володимировича – лейтенанта

ОЛЕНИЧА Андрія Романовича – солдата

ОТІНОВА Володимира Володимировича – старшого солдата

СИДОРЕНКА Олексія Володимировича – інженера-інструктора бригади транспортної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України

СІДАКА Федора Адамовича – сержанта

СНІЖКА Миколу Миколайовича – солдата

ТАЧИНСЬКОГО Віктора Андрійович – старшого матроса

УГНЮ Олексія Васильовича – старшого солдата

УСТИМЕНКА Володимира Євгеновича – молодшого сержанта

ФОРОСТОВЦЯ Дмитра Петровича – матроса

ХАРЧУКА Сергія Івановича – солдата

ХУДОБУ Василя Васильовича – капітана

ЯБЛОНСЬКОГО Івана Андрійовича – лейтенанта

ЯКУШЕНКА Олександра Володимировича – майора

в органах і підрозділах Міністерства внутрішніх справ України

Нагородити орденом Данила Галицького

БУДЗИНСЬКОГО Миколу Петровича – завідувача науково-дослідної лабораторії Державного науково-дослідного інституту МВС України

ГАМОВА Дмитра Юрійовича – завідувача відділу Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України

в органах і підрозділах Генеральної прокуратури України:

Нагородити медаллю “За працю і звитягу”

ПЕРЕСАДУ Олега Сергійовича – радника юстиції

Присвоїти почесне звання “ЗАСЛУЖЕНИЙ ЮРИСТ УКРАЇНИ”

ВОЛІКУ Леоніду Григоровичу – полковнику юстиції

в органах і підрозділах Національної поліції України:

Нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

БАКАЯ Сергія Анатолійовича – капітана поліції

КРАЙНОВА Анатолія Анатолійовича – директора Департаменту поліції особливого призначення Національної поліції України

РАДАКА Віктора Олексійовича – полковника поліції

Нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня

КНИША Костянтина Миколайовича – майора поліції

КУТУШЕВА Артема Юрійовича – лейтенанта поліції

МАКАРЕНКО Ольгу Олександрівну – лейтенанта поліції

ТАЛАНОВА Дмитра Миколайовича – майора поліції

Нагородити орденом Данила Галицького

МАНЗУ Сергія Вікторовича – полковника поліції

НЕЧИТАЙЛА Віктора Олександровича – полковника поліції

Нагородити медаллю “Захиснику Вітчизни”

ВАЙНАГІЯ Руслана Михайловича – старшого лейтенанта поліції

ЗАХАРЕВИЧА Володимира Олеговича – майора поліції

КАМІНСЬКОГО Володимира Володимировича – старшого сержанта поліції

КОЗОЛІЯ Олександра Павловича – майора поліції

НАРОДОВОГО Олександра Васильовича – старшого сержанта поліції

РОКЕТСЬКОГО Богдана Богдановича – капітана поліції

САВЧЕНКА Романа Сергійовича – підполковника поліції

СЕРГІЄНКА Сергія Олександровича – старшого сержанта поліції

ФІЩУКА Юрія Васильовича – майора поліції

ФУШТЕЯ Вадима Васильовича – майора поліції

ШИМАН Наталію Олександрівну – капітана поліції

в органах і підрозділах Національної гвардії України:

Нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

ПРОЦЕНКА Дмитра Вікторовича – полковника

СПОДАРА Ярослава Богдановича – генерал-майора

ХОМЕНКА Олександра Васильовича – полковника

ШУЛЯКА Петра Юрійовича – полковника

Нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня

АКИМОВИЧА Сергія Георгійовича – підполковника

БУЛЬДОВИЧА Віталія Володимировича – полковника

КАРАСЯ Василя Анатолійовича – старшого лейтенанта

КОСЯКА Віктора Васильовича – молодшого лейтенанта

Нагородити орденом Данила Галицького

ДУДУ Олега Михайловича – полковника

КОБИЗЬКОГО Олександра Борисовича – полковника

ТИМЧИШИНА Ігоря Михайловича – полковника

Нагородити медаллю “За військову службу Україні”

БАБЕНКА Ярослава Михайловича – прапорщика

БОРОВСЬКОГО Романа Миколайовича – старшину

ЗАГОРУЙКА Олександра Васильовича – старшого прапорщика

КРАСНОГО Сергія Владиславовича – капітана

МОСАХЛІШВІЛІ Михайла Ігнатієвича – сержанта

ОВЧАРЕНКА Вячеслава Володимировича – полковника

ПАЛІЄВА Олександра Володимировича – старшого прапорщика

ТЕСЛЮКА Володимира Миколайовича – старшого прапорщика

ШЕЛЕСТА Андрія Володимировича – капітана

Нагородити медаллю “Захиснику Вітчизни”

БУХТІЯРОВА Євгена Олександровича – сержанта

ГАЛЕЦЬКОГО Андрія Томашовича – сержанта

ЛИТВИНЕНКА Владислава Анатолійовича – сержанта

НОВИКОВА Максима Володимировича – майора

ПОДОЛЯКА Михайла Івановича – старшого солдата

ТКАЧУКА Валерія Олександровича – солдата

в органах і підрозділах Державної прикордонної служби України:

Нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

МЕТЕХУ Андрія Юрійовича – капітана 3 рангу

ПОНОМАРЕНКА Костянтина Дмитровича – підполковника

Нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня

ГАЙДУКА Євгена Миколайовича – старшину

ЗУБКА Ігоря Івановича – старшого сержанта

Нагородити орденом Данила Галицького

ГУРУ Олександра Івановича – полковника

СМІРНОВА Владислава Анатолійовича – капітана 1 рангу

Нагородити медаллю “За військову службу Україні”

ХЛОПОВА Олексія Вікторовича – прапорщика

Нагородити медаллю “За бездоганну службу” ІІІ ступеня

АНДРІАНОВА Олексія Сергійовича – старшого прапорщика

Нагородити медаллю “Захиснику Вітчизни”

БРЕЗВИНА Романа Богдановича – старшину

ВОЙТКОВА Ігоря Анатолійовича – прапорщика

РУДНИЦЬКОГО Юрія Євгеновича – старшого прапорщика

в органах і підрозділах Служби безпеки України:

Нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

ТИМОЩУКА Тараса Анатолійовича –  майора

Нагородити орденом “За мужність” ІІ ступеня

БУВАЛКІНА Владислава Віталійовича – старшого сержанта

Нагородити медаллю “За військову службу Україні”

БАЗИЛЬЧУКА Ореста Дмитровича – капітана

БАРДАКОВА Юрія Миколайовича – старшого лейтенанта

ВЕСЕЛОВА Олега Валерійовича – підполковника

МАХТЄЄВА Андрія Вікторовича – полковника

ТИШКОВЦЯ Валерія Григоровича – старшого лейтенанта

в органах і підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій:

Нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня

ЗОНОВА Віктора Миколайовича – прапорщика служби цивільного захисту

КОРГОВСЬКОГО Олега Михайловича – прапорщика служби цивільного захисту

ЛУЧАКОВА Василя Петровича – полковника служби цивільного захисту

в органах і підрозділах Управління державної охорони України:

Нагородити медаллю “За військову службу Україні”

АБРАМОВИЧА Геннадія Вікторовича – підполковника

Нагородити медаллю “За бездоганну службу” ІІІ ступеня

ГУМЕНЮКА Михайла Петровича – полковника

ТЕЛЬЦОВА Василя Олексійовича – полковника

Нагородити медаллю “Захиснику Вітчизни”

ПРІДЧИНА Олексія Анатолійовича – підполковника

в органах і підрозділах Державної спеціальної служби транспорту:

Нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

ДАНЧЕНКА Олександра Миколайовича – старшого прапорщика

СЕМЕНЮКА Володимира Валерійовича – капітана

ЧАВУ Олександра Павловича – старшого прапорщика

в органах і підрозділах Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України:

Нагородити медаллю “За бездоганну службу” ІІІ ступеня

БЕЗНОСЮКА Володимира Федоровича – полковника

Нагородити медаллю “Захиснику Вітчизни”

ВОРОБЙОВА Олега Валентиновича – полковника

ДАНИЛЬЧУКА Сергія Павловича – майора

НАДТОКУ Сергія Васильовича – старшого прапорщика

РУДЕНКА Олександра Івановича – старшого прапорщика

СКАКУНОВА Олега Володимировича – полковника

ЧЕРЕДНІКОВА Андрія Валерійовича – майора

Читайте також:
Порошенко назвав цифри загиблих, задіяних в АТО та нагороджених

Трьох військових ЗСУ удостоєно звання Герой України, двох – посмертно. ВІДЕО

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.