В ПАРЄ Савченко розповіла, як їздила на окуповані території та спілкувалася з бойовиками

 

Народний депутат України, член ПАРЄ Надія Савченко публічно заявила, що нещодавно відвідала окуповані території та “спілкувалася зі своїми тюремниками”. Про це вона заявила у своєму виступі при обговоренні українського питання в сесійній залі ПАРЄ, повідомляє “Європейська правда“.

“Я була на окупованій території досить нещодавно, і, як це не дивно, спілкувалася з тими, хто тримав мене у полоні”, – заявила, зокрема, Савченко.

Вона стверджує, що змогла поспілкуватися з представниками “Д/ЛНР” настільки детально, що змогла відчути зміну їхніх настроїв.

“70% людей і навіть ті, хто тримав мене у полоні, шкодують про те, що вони підняли зброю”, –

Раніше журналіст Олексій Мацука заявив, що, за його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька кілька тижнів тому “стежками” через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО.

Читайте також:
Савченко заявила, що 16 БТРів, які Порошенко передав бійцям, виявилися бракованими

Савченко в США заявила, що Порошенко “недопрацьовує” у царині реформ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.