В кафе в центрі Херсона застрелили чоловіка

 

В середу ввечері, 12 жовтня,  в одному з кафе в центрі Херсона застрелили чоловіка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в області.

“На місце події терміново виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим є 39-річний мешканець обласного центру, в якого стріляли через вікно розважального закладу. Експерти-криміналісти ГУНП з’ясували, що постріли були зроблені з обрізу мисливської гладкоствольної рушниці“, – сказано в ньому.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника та його затримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”.

Читайте також:
Жителя Кривого Озера в кайданках поліція застрелила впритул із неслужбової зброї. Суд обирає запобіжний захід

Військовий застрелив екс-зека, який намагався вкрасти автомат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна