Порошенко й Меркель обговорили ситуацію на Донбасі

 

Президент Петро Порошенко ввечері, 13 жовтня, провів телефонну розмову з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі. Петро Порошенко проінформував про збільшення кількості обстрілів з боку російських бойовиків, особливо в нічний час. Він також наголосив на важливості розміщення постійних пунктів спостереження ОБСЄ в районах розведення військ, повідомляє прес-служба Банкової.

Крім того, президент Порошенко та канцлер Німеччини обговорили питання пришвидшення надання українцям безвізового режиму і ратифікації угоди про асоціацію з ЄС.

Співрозмовники домовилися провести тристоронню телефонну конференцію між лідерами України, Німеччини і Франції у найближчі дні, зазначає прес-служба.

Читайте також:
Порошенко і Байден поговорили про санкції й реформи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна