П’яний бойовик на БМП врізався в газорозподільний пункт. Населення залишилось без газу

 

Бойовик 11 жовтня під час керування БМП у стані алкогольного сп’яніння в районі населеного пункту Яковлівка зруйнував газорозподільчий пункт. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.

“Одна з БМП підрозділу в районі н.п.Яковлівка внаслідок алкогольного сп’яніння механіка-водія відхилилась від маршруту руху та зруйнувала газорозподільчий пункт, що призвело до порушення газопостачання місцевому населенню та виникнення пожежі“, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це сталося під час здійснення маршу колони військової техніки одного з підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ за маршрутом н.п.Ясинувата – полігон “Торез”.

З метою уникнення відповідальності внаслідок низького морально-психологічного стану підлеглих бойовиків командування 11 полку приховало зазначений факт від керівництва 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Читайте також:
Розвідка оприлюднила “топ-4” п’яних подій в армії бойовиків після отримання зарплати

На Луганщині п’яні бойовики пограбували й убили місцеву мешканку, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна