Бойовики на Маріупольському напрямку випустили 380 снарядів по позиціях сил АТО

 

За минулу добу бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 обстрілів. В районах Талаківки та Новотроїцького противник вів вогонь з мінометів калібру 120мм, а поблизу Водяного і Широкиного, окрім мінометів, БМП, зенітних установок та стрілецької зброї противник застосував ствольну артилерію калібру 122мм. Всього по українських позиціях було випущено 380 снарядів.

На Луганському напрямку зафіксовано 14 порушень “режиму тиші”. Поблизу Новоолександрівки укріплення Збройних Сил України зазнали обстрілів з БТРів, кулеметів та гранатометів різних систем, у Новозванівці — з мінометів 82 калібру, а поблизу Станиці Луганської ворог відкривав вогонь з кулеметів великого калібру.

На Донецькому напрямку бойовики двічі обстрілювали сили АТО з кулеметів великого калібру. Це сталося в районах Луганського та Новгородського.

Читайте також:
З початку доби бойовики 24 рази відкривали вогонь по силах АТО

У Дніпрі – величезні черги з бажаючих здати кров для 10 поранених бійців АТО. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.