Колишній “прем’єр ДНР” заявив, що “Л-ДНР” існують при серйозній матеріальній підтримці Росії

 

Прихильник незаконної організації “ДНР”, колишній “прем’єр” Олександр Бородай заявив, що незаконні організації “Л-ДНР” можуть залишитися в тому вигляді, в якому вони існують зараз. Однак він висловив надію, що і Донецьк і Луганськ стануть формально і юридично частинами Російської Федерації. Про це Бородай заявив на другому з’їзді руху “Союзу добровольців Донбасу” (“СДД”), який пройшов у Ростові, пишуть “Новости Донбасса

“Поки вони будуються за рахунок своєї власної державності та вони будуються при радикальної допомоги і серйозному участю російських добровольців”, – додав Бородай.

Він говорив від третьої особи в множині, ймовірно, маючи на увазі організацію “СДД”, яку очолює.

“У нас немає протиріч з владою Донецька і владою Луганська, але ми маємо намір, якщо хочете, з почуття скромності залишати ці державності жити так, як вони можуть, як вони існують на сьогодні. При цьому існують при серйозній матеріальній підтримці Російської Федерації як держави”, – сказав Бородай.

Читайте також:
На Маріупольському напрямку затримали розвідника “ДНР” із медалями за бої. ВІДЕО

Плотницький не виключив інтеграцію “ЛНР” у “русифіковану” Україну

Бойовики “ДНР” вчаться евакуювати свого ватажка до Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна