З проектом “Стіна” не все гладко, – Ситник

 

В рамках розслідування можливої корупційної складової при реалізації проекту “Стіна” необхідно відпрацювати велике коло людей, провести експертизи і встановити, чи мала місце нецільова розтрата коштів. Про це в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна” заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

Ситник повідомив, що слідчі органи проводять великий масив роботи у цій справі. “Скажімо так, не все гладко з проектом “Стіна“. Необхідно провести ще дуже багато роботи: фактичний огляд, вивчення кошторисної документації, проведення експертиз, ревізій”, – розповів він.

При цьому директор НАБУ наголосив: “Поки що ми бачимо певні невідповідності, але говорити про збитки і винних осіб ще рано”.

Відповідаючи на уточнююче питання про те, чи означає це, що слідство ще не наблизилося до того, щоб комусь пред’являти підозри, директор НАБУ сказав: “Там за кожну ділянку відповідали різні люди, і досить велике коло людей, яких треба відпрацювати, і відповідно прийняти рішення”.

Як відомо, у вересні 2014 року на той час прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про початок проекту “Стіна”.

На облаштування держкордону з РФ в 2016 році виділено лише 60 млн грн з 200 млн грн, запланованих у державному бюджеті України, повідомляла Держприкордонслужба в липні.

Читайте також:
Під час будування “Стіни” держкордон виявився розпайованим між людьми

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна